Keresőoptimalizálás alapbeállítás

A kampány és projektünk célja egy olyan On Site SEO szolgáltatás, amely hatékonyan támogatja a vállalkozás online értékesítését, ugyanakkor projekt alapú, tehát egyszeri befektetést igényel ügyféloldalról, követhető munkafolyamat, és több szempontból ellenőrizhető eredményekben!

Hosszú távon erre az alapbeállításra építhető keresőmarketinggel a komplett vállalkozás, vagy cég online fennmaradása és fejlődése szavatolható! Ügyfeleink számára világos, érthető, eredményekben átlátható és lekövethető szolgáltatást jelent. Szolgáltatásunk során a weboldalon beállítunk minden olyan SEO beállítást, mely ahhoz szükséges, hogy a keresőszolgáltatókból minél több ügyfél érkezzen a weboldalra, és a helyezések egyértelműen leellenőrizhetőek legyenek.

Tech és On site SEO alapszolgáltatás

Az On site keresőoptimalizálással hosszú távra biztosíthatjuk a weboldalra folyamatosan érkező új ügyfeleket. A weben, és a weboldalon minden tartalom alapján azonosítható, így annyi kulcsszóra optimalizálunk, amennyire szeretnénk, mert a releváns és minőségi tartalom nem korlátozott. A szolgáltatás során első lépésben SEO stratégiát alkotunk, mely meghatározza online működésünk irányvonalait a neten a jövőre vonatkozóan. A kulcsszó kutatással megnézzük, hogy ügyfeleink valójában milyen szavakra keresnek az interneten, és a szolgáltatásokat, termékkínálatot ehhez alkalmazkodva építjük fel, majd jelenítjük meg úgy, hogy ezt követően megtalálhatóvá váljanak. A helyezések láthatóak és követhetőek a találati listában, az oldal forgalmi statisztikájában pedig látszik az organikus forgalom változása. A tartalomfejlesztéssel és tartalomfrissítéssel hosszú távon szavatolható a folyamatos helyezésjavulás, a növekedés, és a vállalkozás minden szintű bővülése.

Az On site SEO során

 • Kulcsszókutatást majd
 • Helyezésvizsgálatot végzünk
 • SEO stratégiát alkotunk
 • Tartalmi struktúrát tervezünk ügyféligények alapján
 • az ON SITE SEO beállításokat elvégezzük
 • A tartalmakat optimalizáljuk
 • Lerakjuk a keresőmarketing kampányok alapjait, mint pl: PPC, Display, RTB, FB, PR
 • Technológiai SEO dokumentálva, fejlesztői konzultációval
 • Tartalomfejlesztés beállítása

secon-eszencia-3

A munkafolyamat eredményeként

 • A projekt végeztével 1 hónapon belül ellenőrizhetőek az új helyezések
 • A választott kulcsszavakra a Google indexbe veszi az aloldalakat
 • 2-3 hónapon keresztül javul a forgalom, a helyezés, majd stagnál

 

Tech és On Site Seo alapszolgáltatás árak*

Alap árkategória: 60.000 HUF+ÁFA

Munkafolyamatok: helyezésvizsgálat, kulcsszókutatás, on site seo, tartalomfejlesztés tanácsadás.

Közép árkategória: 120.000 HUF+ÁFA

Munkafolyamatok: helyezésvizsgálat, kulcsszókutatás, on site seo, tartalomfejlesztés tanácsadás, technológiai SEO dokumentálva.

Felső árkategória: 280.000 HUF+áfa

Webshopok esetében munkafolyamatok: helyezésvizsgálat, tech seo, kulcsszókutatás, on site seo, sablonok és automatizmusok felépítése, tartalomfejlesztés tanácsadás, url struktúra beállítása.

 

Igényelj egyedi árakat, speciális ajánlatot vállalkozásodra szabva!

 

*Az árak minden esetben attól függőek, hogy milyen piacról és mekkora oldalról van szó, egyedi ajánlatok esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot!