Keresőmarketing képzés, adwords, SEO tanfolyam

 

Immár 2009 óta tartunk képzéseket, oktatásokat iskoláknak, alkalmazottaknak, ügynökségeknek, szerkesztőségeknek. A képzéseink a keresőmarketing területére összpontosulnak, a SEO-ra, az Ad’s rendszerekre, mint Google, Facebook, és a havi szintű keresőmarketingre munkafolyamatokra. A belső munkaerő, vagy saját személyünk folyamatos képzése fontos eleme egy cég , vagy saját magunk hosszú távú fejlődése érdekében. Szolgáltatásainkkal olyan tudásmenedzsmentet folytatunk, mely a keresőmarketing munkafolyamatainak teljes egészére kiterjednek

 

SEO, Keresőmarketing képzés

 

A keresőmarketing képzés, vagyis SEO, keresőoptimalizálás és Adwords oktatás 3 fontos elemre épül: a keresőoptimalizálásra – SEO -, a Google Adwords rendszerére, illetve a felállított stratégia folyamatos, hatékony működtetésére a keresőmarketingre.

Integráltan működik és lélegzik a vállalkozás többi osztályával napi szinten. Ez a képzés kizárólag a keresőmarketing munkafolyamatokra és annak érintett területeire, tehát nem komplett online marketingre épül.

Azt tanítjuk meg, hogy ma, hogyan építhető fel egy vállalkozás az online térben, és milyen munkafolyamatokra van szükség ehhez. Megmutatjuk, hogyan lehet középtávon, költséghatékonyan a meghatározott növekedési ütemmel jelentős piaci szereplővé válni egy adott piaci szegmensen belül lokálisan, vagy globálisan az interneten keresztül.

Átfogó képet kívánunk nyújtani az online kereskedelem és keresőmarketing kialakulásáról, komplett integrált működéséről, amellyel hosszú távú befektetésként megalapozható egy-egy vállalkozás hatékony, 21. századi, és nem utolsó sorban fenntartható hosszú távú működése, fejlődése.

Azt is megtanítjuk, hogyan használhatóak a különféle eszközök és miként lehet felépíteni kampányokat, hirdetéseket, vagy optimalizálni egy oldalt, de e mellett kiemelten figyelünk arra, hogy ezek kereskedelmi szempontból történő hatékony és megtérülő működését hogyan lehet hosszú távra felépíteni egy-egy vállalkozás esetében.

 

 

secon-kepzesek

Képzés célcsoportja

 

Neked ajánljuk a keresőmarketing képzést

Ha új szakmát akarsz tanulni. Ha otthon érzed magad a mai online világban. Szeretnél kényelmesen dolgozni, jó környezetben. Érzed a mai, gyorsan változó világot. Otthon vagy a digitális korban. Érdeklődnek az online/digitális gazdaság iránt.  Érdeklődsz a technikai, kereskedelmi, online marketing területek iránt. Érdekelnek és szeretnéd tudni, hogy lehet jelentős, akár éves szinten 30% növekedést fenntartani az üzleti szereplők számára a leghatékonyabban az online piacon! Ha top szakmát szeretnél magadnak.

 

 

 

SEO/Google Adwords/Keresőmarketing

 

Technikai SEO

Domain, kódnyelvek/kódolás, CMS rendszerek, egyedi fejlesztések, URL paraméterek, technikai követelmények, keresőbarát oldalstruktúra, tartalomstruktúrák, webdesig, webáruházak/aggregátor, szolgáltatás alapú oldalak, platformok, gyorsaság

 

 

On és Off Site SEO

Kulcsszókutatás, piaci komponensek/típusok, SEO logika, kategóriák, szolgáltatás/termékkínálat optimalizálása, keresőbarát tartalom, keresőbarát URL struktúra, meta beállítások, egyéb anyagok (videó, ppt, pdf, képek) optimalizálása, minőségi tartalom, tartalomfejlesztés, linkprofil és linképítés, belső linképítés, kimenő linkek, brand építés, Integrált SEO

 

 Google Ad’s

Fiók létrehozás, fiók beállítás, kampánytípusok

Kampányfelépítés, kampánybeállítások, célzás

Hirdetéscsoportok felépítése, kulcsszavak meghatározása, hirdetések írása

Bővítmények, ajánlatkorrekciók, licit beállítás, kampányok finomhangolása, Remarketing, shopping, discovery, cél CPA, konverzió alapú kampánytípusok

 

Keresőmarketing

SEO finomhangolás, tartalomfejlesztés, linkelés

Social marketing SEO alapon, Google adwords finomhangolás

Brand építés, Google Analytics, Google webmastertools, Riportolás, SEO fejlesztések

 

Támogató anyagok

Google büntetések, SEO Lexikon

Ajánlott irodalom: Könyvek, Blogok, Folyóiratok

 

FELTÉTELEK

Minimum érettségi, ajánlott felsőfokú végzettség. Minimum alapfokú, ajánlott társalgási szintű angol nyelvtudás.

Érdeklődés és alapismeretek (nem feltételek,csak bemeneti pontok): tudományok: informatika, írás, pszichológia, logika, kereskedelem, marketing, értékesítés, online marketing, SEO, Adwords, keresőmarketing. Alapfokú informatikai, számítógépes ismeretek.

 

Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot!