SECON

A történelem során még soha nem állt az emberiség rendelkezésére olyan tömegű és olyan könnyedén hozzáférhető információ, mint napjainkban az internetnek köszönhetően. A potenciális ügyfelek – legyen szó hétköznapi emberekről, cégekről vagy intézményekről – az információk ezen végtelen tengeréből választják ki a számukra releváns és értékes szolgáltatásokat, partnereket, adatokat, termékeket. Minden piaci szereplő számára létfontosságú, hogy láthatóvá és megtalálhatóvá váljon az online térben olyanok számára, akik nem egy-egy konkrét weboldalt, hanem terméket, vagy szolgáltatást, esetleg információt keresnek.

 Az áhított megtalálhatóság elérésére és folyamatos fenntartására az utóbbi bő egy évtizedben egy komplett iparág jött létre: a keresőoptimalizálás és a tágabb értelemben vett keresőmarketing. Ezen a gyorsan változó, egyre kompetitívebb piacon nap mint nap azért dolgozunk, hogy tudásunk legjavát adva,  a hagyományos, bevált módszereket és a legfrissebb, legígéretesebb – ugyanakkor gondosan letesztelt – eljárásokat ötvözve naprakész és személyre szabott szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleinknek.

A SECON prémium szolgáltatást nyújt, legyen szó keresőoptimalizálásról, keresőmarketingről, tanácsadásról, vagy képzésekről. Fordulj hozzánk bizalommal!

 

Search Consulting Keresőmarketing Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

1053, Budapest, Kecskeméti utca 13 
Bankszlsz: BudapestBank – 10101353-37584100-01003004.
Adószám: 23495081-2-41, Cégjegyzékszám: 01-09-188489 
Domain és Tárhely Szolgáltató:
DoclerWeb Kft., 1101 Budapest, Expo tér 5-7.

Ajánlatkérés

Kérj tőlünk ajánlatot!